Zbrana sredstva

Obveščanje o zbranih donacijah bo potekalo tako na spletni strani kot tudi preko družbenih omrežjih. Vse donacije se zbirajo na računu humanitarnega društva Palčica Pomagalčica. S strani slednjih bodo podatki o zbranih donacijah bili posredovani vsake 2 dni, razen v primeru praznika ali vikenda, ko transakcije še niso vidne. V tem primeru takoj naslednji delovni dan.

Koliko naj doniram?

To je vprašanje na katerega vam odgovorim lahko samo, da donirajte toliko kolikor sami mislite, da je najbolje in lahko. Jaz bom vesela vsakega evra, saj le vsak izmed njih pelje bližje k luči na koncu predora, ki se kaže zame.

Na kakšen način donirati?

Za donacijo lahko izberete katerikoli možen način, ki vam je bolj pri srcu oziroma ste ga morda že uporabili. Pri tem vas nihče ne omejuje oziroma vam nihče ne zapoveduje kako in kaj izbrati. Ne glede na to pa vam priporočam, da se donacija izvede neposredno preko spletne strani. S tem bo bil nad vašimi donacijami večji pregled, hkrati pa bom lahko vsake 2 dni preverjala ali je vaša donacija, ki mi bo pomagala se postaviti na noge, prispela v varne roke.