You are currently viewing Hvala moji ekipi!
Rok Križan (Svet multimedije) in Palčica pomagalčica

Hvala moji ekipi!

  • Post author:
  • Post category:Zahvale

V imenu moje junakinje Lare, mene mami Vesne kot celotne družine en velika hvala in poklon naši ekipi brez katere akcije v tako kratkem času ne bi zmogli speljati.

Posebna zahvala gre osebi, ki se je nemudoma odzvala na mojo prošnjo. To je neprecenljiv, vsestranski, dolgoletni prostovoljec in humanitarec Rok Križan, ki je s svojim znanjem in izkušnjami več kot uspešno vodil dobrodelno akcijo Larini koraki za junakinjo Laro. Hkrati je skupaj s svojim društvom Svet multimedije poskrbel tudi za spletno predstavitev, tehnično podporo, nemoteno zbiranje sredstev in potek celotnega projekta.

Prav tako najlepša hvala društvu Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki, ki so Lari in družini prav tako priskočili na pomoč in bili aktivno vključeni v proces zbiranja sredstev ter v bodoče Lari omogočili biti deležna različnih oblik pomoči pri nadaljnjem zdravljenju.

Z obojimi družina kot celota ostajamo povezani tudi v bodoče, kjer bomo skupaj spremljali pot mlade junakinje Lare in vas o njenem napredku redno obveščali ter z vami delili njen nasmeh in zadovoljstvo, ki ste ji ga pričarali vi.

Še enkrat iskrena hvala vsem za vašo solidarnost in humanost! Uspelo nam je!

Larini koraki & Rok Križan - Svet multimedije & Palčica Pomagalčica